WANDELEN

MET EEN

SWITCHGIDS

Voor wie

Je wilt gaan switchen naar werk waar je energie van krijgt, je talenten in uit kunt leven en dat vervulling geeft. Je bent op zoek naar een klankbord of sparringspartner om een impuls aan je carrière-switch te geven . En je wilt dit liever één op één doen dan in een groep.

Ook als je al midden in switch naar ander werk zit en het spoor bijster bent geraakt of gewoon even opnieuw je kompas wilt herijken kan een wandeling met een switchgids heel effectief zijn.

Per wandeling
Kosten: € 125* incl. BTW
Locatie: Gaanderen, bij Doetinchem
Werkwijze: We starten met koffie/thee in de werkplaats van Vuur & Leem en gaan daarna wandelen op de paden waarlangs onze boerderij ligt.
*Indien je bedrijf het betaalt: € 175 excl. BTW

Wat kan je verwachten

Iedere switchgids weet uit eigen ervaring wat het is een carrière-switch te maken. Op basis van deze ervaring zal een switchgids je heel praktisch terzijde staan bij het helder krijgen waar je staat en waar je naar toe wilt. Tegelijkertijd schuwen we de diepgang niet  omdat we weten dat een out-of-the-box benadering voor een meer succesvolle carrière-switch zorgt. Dit vraagt om een nieuwe mindset waarin je denkpatronen en overtuigingen die over de datum zijn maar beter overboord kan zetten. Een switchgids loopt samen met je op in het onbekende terrein van jouw carrièr-switch, geeft je aanwijzingen, maar zal nooit het roer van je overnemen. Lees ook meer over onze werkwijze.

Wat levert het je op

Ieder gesprek of traject met een switchgids is uniek en er is geen standaard uitkomst. Maar dit is wat je kan verwachten:​

  • Je weet waar je nu staat in je carrière-switch
  • Je hebt helder wat voor werk je wilt gaan doen
  • Je kent de beren op jouw weg die je belemmeren en hebt handvatten gekregen waardoor je er beter mee om kan gaan
  • Je nieuwe mindset helpt je om effectief keuzes te maken in voor jouw onbekende situaties
  • Je hebt de eerste meters al gemaakt bij het realiseren van je carrière-switch en je gebruikt het zelfvertrouwen dat je aan het opbouwen bent om door te pakken

Per serie van 4 gesprekken:
Kosten : € 425* incl. BTW
Locatie: Gaanderen, bij Doetinchem
Werkwijze: We starten met koffie/thee in de werkplaats van Vuur & Leem en gaan daarna wandelen op de paden waarlangs onze boerderij ligt.
*Indien je bedrijf het betaalt: € 795 excl. BTW​